Kampanj: 3 månader halva priset 50 % billigare i 3 mån
69 kr/mån
Engångsavgift
Ingen
Jämförpris 24 mån
Bindningstid
Ingen
Uppsägningstid
1 månad

F-Secure TOTAL

F-Secure_TOTAL_banner2För att kunna göra bankärenden, shoppa och använda sociala nätverk online delar vi mer och mer av våra personliga liv på internet. Detta innebär att vi nu inte bara måste skydda våra mobiler, surfplattor och datorer, utan även våra person­uppgifter. F‑Secure TOTAL kombinerar den prisbelönta säkerheten hos SAFE, den användarvänliga sekretessappen FREEDOME VPN och den smidiga lösenordshanteraren KEY i en prenumeration. Detta ger dig fullständig säkerhet och integritet på alla dina enheter när du surfar.


SomeBuddy rådgivning vid näthat
SomeBuddy ger dig juridisk rådgivning och vägledning om du blivit utsatt för näthat i sociala medier, t.ex. mobbning, hot, trakasserier eller om någon sprider dina bilder utan tillåtelse.

Antivirus
Virusskydd skyddar mot virus, angripna bifogade filer i e-postmeddelanden och andra skadeprogram. Nätverksskydd arbetar i bakgrunden och kontrollerar säkerheten för de nätverk du ansluter till.

Surf- och bankskydd
Med Surfskydd är du trygg från skadliga och farliga webbsidor, och det garanterar säkerhet och sekretess. Med Bankskydd får du veta när du befinner dig på en säker banksida, och det skyddar uppkopplingen till sidan så att dina pengar är trygga.

Lösenordslagring
Lagra alla dina lösenord, inloggningsuppgifter, e-postmeddelanden, PIN-koder, kreditkortsuppgifter och inloggningsuppgifter för nätbanker säkert.

Lösenordsstatus
KEY hjälper dig förbättra dina lösenord genom att gruppera dem baserat på deras kvalitet.

Intrångsvarningar
Intrångsvarningar på Android och iOS meddelar dig när en populär tjänst har hackats, vilket resulterar i att ditt konto för tjänsten kan ha äventyrats.

Synkronisera dina lösenord
Använd KEY oavsett var du är och på vilken enhet du vill med samma huvudlösenord. Synkronisera dina lösenord i realtid över alla enheter.

Hitta din telefon
Det är lätt att lokalisera din telefon via My F-Secure. Med Android kan du även låsa en borttappad enhet eller radera all information som bilder och e-postmeddelanden för att hindra andra från att komma åt den.

Familjeskydd
Sätt gränser och se efter din familjs välmående genom att begränsa skärmtid och blockera åtkomst till webbsidor beroende på innehåll: vuxen, våld, shopping, hazardspel, sociala medier osv.

Säker och privat
VPN (Virtual Private Network) skapar en säker och privat tunnel mellan dig och resten av internet. Tunneln krypterar trafiken mellan din enhet och VPN-servern så att din trafik inte kan snappas upp eller läsas av någon annan, inklusive din internettjänsteleverantör eller de som driver WiFi-surfpunkter. Det döljer även din verkliga IP-adress och plats från resten av webben.

Tillgång till blockerat innehåll
Med VPN kan det framstå som om du vore i ett annat land vilket ger dig tillgång till webbsidor som bara finns tillgängliga i det landet eller som är blockerade i ditt. Det är även praktiskt om du reser mycket och vill titta på online-TV från ditt hemland.

Wi-Fi-säkerhet
Wi-Fi är vanligtvis mycket känsligt mot hackare. För att skydda din integritet och känsliga information är all din trafik krypterad så att ingen kan spionera på dig, och du kan säkert ansluta dig till en surfpunkt var du än är.

Stoppa oönskad spårning
En del webbsidor du besöker spårar dina online aktiviteter och säljer informationen till annonsörer. Företagen som spårar dig tar informationen från olika webbplatser och sammanställer den i en personakt som innehåller mer personlig information om dig än du är bekväm med att visa.
Denna information tillhandahålls av TH1NG Denna information tillhandahålls av TH1NG

Om TH1NG

TH1NG möjliggör och förenklar verkligheten i den uppkopplade världen