10/10 Mbit/s
A3
Kampanj: 4 månader ½ priset. Ingen bindningstid, gratis ID-skydd och 3 månader Viaplay!
Kampanjperiod: Från 1 jan, 2018 till 31 dec, 2019

A3 Bredband 10/10 mbit/s

A3_Logo_200x200LIVSKVALITET I EN DIGITAL VÄRLD
IT och Telekom på ett norrländskt, pålitligt sätt; A3 erbjuder trygghet, säkerhet och personlighet varvat med kraftfulla tekniklösningar för att ge våra kunder, och dess familjer, mer tid till annat – sånt som skapar livskvalitet i en digital värld.

SUPERSNABBT BREDBAND FÖR JUST DINA BEHOV
Självklart ligger vårt bredband bra till i Netflix och STEAMs prestandamätningar, vilket innebär att du får bästa möjliga prestanda för att se film och spela spel. Om du vill optimera din hastighet ytterligare kan du just nu även kombinera ditt bredband med vår kraftfulla wifi-router. Mer om detta på vår hemsida.

UPPLEV MER MED A3 & SAS EUROBONUS
Förutom snabba och stabila bredband för hela familjen kan A3, som första IT- och telekombolag, belöna sina kunder med SAS EuroBonuspoäng! Teckna hos A3 och få upp till 28 000 poäng - poäng som går att köpa flygbiljetter för, uppgradera redan bokade resor, hotell och annat lyx. Besök www.eurobonus.a3.se

ALLA VÅRA KUNDER FÅR VÅR UNIKA ID-BEVAKNINGSTJÄNST PÅ KÖPET
Tjänsten hjälper dig att hålla koll på din digitala identitet och är ett hjälpmedel för dig att lättare upptäcka om du blivit utsatt för ID-kapning. Bara 2017 anmäldes 209 000 bedrägeribrott i Sverige - se till att du inte faller in i den statistiken. Skydda ditt personnummer gratis med A3.

UNIKT VIAPLAY FILM & SERIER-ERBJUDANDE SOM A3-KUND.
Alla våra bredbandskunder får tillgång till Viaplays fantastiska streamingtjänst: Film & Serier.
Enormt utbud av storfilmer, internationella serier, barnfilmer och serier för de allra minsta. A3 bjuder på de 2 första månaderna. (Pris efter kampanj: 109 kr/mån.) Kan beställas på www.a3.se i kombination med bredband.

LÅNG ERFARENHET
A3 är ett helt nytt bolag, men vi har ändå lång erfarenhet. Vi bildades 2017 och är en sammanslagning av bredbandsbolagen AllTele från Skellefteå och T3 från Umeå.

Besök gärna vår hemsida för att se mer av våra tjänster.
Vi har fantastiska erbjudanden på Streamingtjänster, mobilabonnemang, Antivirusprogram, hårdvara - och mycket annat! Besök www.a3.se

Villkor
- 0 månaders bindningstid.
- 1 månads uppsägningstid.
- Kampanjen gäller enbart nya kunder och en kampanj per hushåll.
Denna information tillhandahålls av A3 Denna information tillhandahålls av A3
money Pris
Startpris: 199 kr, Uppsägningstid: 1 månad, Bindningstid: Inget, Fraktkostnad: 0 kr/mån

Om A3

A3 - Connect To Life.
Vi är A3, en norrländskare IT/telecom-fantast som älskar att göra det uppkopplade livet tryggare och trevligare. Med pålitlig teknik, tjänster som fixar vardagen, goda råd och support när det som bäst behövs får våra kunder tid över till det som verkligen är viktigt. Vi peppar människor att hitta balansen i den digitala tillvaron och att se och möta varandra mer. Vi vill bli bäst på att ge inspirationen, verktygen och kunskapen som gör det lättare att få till det här med livskvalitet i en digital värld. Besök gärna vår hemsida för att se mer av våra tjänster.