Fiber till lägenheten


Ett öppet fibernät är framtiden med obegränsad prestanda. Även om din fastighetsägare inte är intresserad ännu, kan du vara med och påverka. Bor du i en hyresrätt hos en privat fastighetsägare rekommenderar vi att du pratar med dina grannar om att ett intresse finns. Om det är flera hyresgäster i din fastighet som visar intresse kan det vara signalen som får fastighetsägare att besluta om att ansluta sig till Halmstads stadsnät.

Min lägenhet är ansluten

För att tv, internet och telefoni ska fungera när du flyttar in i din lägenhet är det bra om du beställer dina tjänster i god tid. Från det att du har beställt en tjänst tills dess att du kan använda den kan det ta upp till 10 dagar, även om det ofta går snabbare än så. Vill du flytta med ditt gamla telefonnummer så tar det ytterligare några dagar.

Vad som gäller vid flytt

Bor du i hyreslägenhet och ska flytta behöver du inte göra något mer än att säga upp de tjänster du har hos din tjänsteleverantör. Avtalet som gäller din fiber är skrivet mellan din hyresvärd och Halmstads stadsnät, och kräver därför ingen överlåtelse när du ska flytta.
Ska du flytta in i en hyreslägenhet som har en aktiverad tjänstefördelare? Då behöver du inte göra någonting mer än att teckna de tjänster du vill ha hos en av våra tjänsteleverantörer. Du hittar tjänsteleverantörerna du kan välja mellan under beställ tjänst.
Är du hyresvärd och äger en fastighet du ska sälja? Då behöver du som står på avtalet för fiber skriva på ett överlåtelseavtal som vi tillhandahåller, och som du sedan skickar in till oss. För att få ett avtal att skriva på kan du kontakta oss via vår kundtjänst på 035-19 29 80, skicka ett mail till eller komma in till oss på Pilefeltsgatan 73.
#inlineditbutton