Öppet stadsnät för fastighetsägare


Som fastighetsägare har du mycket att vinna på en fast anslutning till Halmstads stadsnät. Du kan se det både som en service till hyresgästerna - och som en konkurrensfördel gentemot andra fastighetsägare. När du ansluter din fastighet så investerar du i framtidens teknik; fiber.

Investera i framtidens teknik

Kapaciteten i Halmstads stadsnät erbjuder i princip obegränsad prestanda, hög leveranssäkerhet och stor valfrihet för dig och dina hyresgäster. Tekniken kommer att vara grunden för all typ av kommunikation inom tv, internet och telefoni. Det bereder väg för alla idéer och lösningar inom det intelligenta hemmet och fastighetsautomation.

Hyresgästens valfrihet

Det handlar om hyresgästens valfrihet, som innebär att du överlåter att de själva väljer sina bredbandstjänster. Genom en anslutning till Halmstads stadsnät kan du erbjuda dina hyresgäster det största tänkbara utbudet av kommunikationslösningar. Du står för vägen ut och sedan är det upp till hyresgästerna att själva välja vilken tjänsteleverantör som de vill sluta avtal med och hur länge. Det är lika enkelt och självklart som att var och en väljer sin egen morgontidning. Du möter även dina hyresgästers behov vare sig det gäller en enkel Internetanslutning för mail och surftrafik till en storskalig telefoni-, tv- och datakommunikationslösning.

För dig och dina hyresgäster

En annan fördel är att det underlättar för dig och dina hyresgäster. En fiberanslutning kan användas för övervakning och larm, styrning av vatten och energi, trygghetslarm för äldre, etc. Den kan även användas i ditt tjänsteutbud gentemot hyresgästerna. Vårt öppna nät kan ersätta både kabel-tv och traditionell telefoni. Du behöver alltså inte längre ha flera parallella nät i fastigheten utan kan använda ett och samma nät för såväl tv, internet och telefoni.

Vad som gäller vid flytt

Äger du en eller flera fastigheter som du ska sälja? Då behöver du som står på avtalet för fiber skriva på ett överlåtelseavtal som vi tillhandahåller, och som du sedan skickar in till oss. För att få ett avtal att skriva på kan du kontakta oss via vår kundtjänst på 035-19 29 80, skicka ett mail till eller komma in till oss på Pilefeltsgatan 73.
Har du köpt en eller flera fastigheter som är anslutna till Halmstads stadsnät? Det du behöver göra är att skriva på ett avtal om övertag, och detta kan du kontakta oss för att få hjälp med. Det gör du enklast via vår kundtjänst på något av ovanstående sätt.