Bostadsrätter och samfälligheter


Chansa inte med koppar – bygg med fiber hela vägen. En anslutning till Halmstads stadsnät innebär en framtidssäker investering i fastigheten. Vi ger dig utbyggnadsbar kapacitet, hög leveranssäkerhet och stor valfrihet. Dessutom får du tillgång till den teknik som kommer att vara grunden för den framtida distributionen av data, radio, tv, musik och telefoni.

Alla älskar valfrihet

Bor du i en bostadsrättsförening eller i en samfällighetsförening är det föreningens styrelse som för diskussionen om fiberanslutning med Halmstads stadsnät. Som medlem i föreningen kan du vara med och påverka genom att lyfta frågan till styrelsen.
Stadsnät handlar inte bara om snabbare internet och lägre priser, utan också om de boendes valfrihet. Med en anslutning till Halmstads stadsnät kan de boende själva välja sina bredbandstjänster – precis som du väljer din egen morgontidning. Välj tv, internet och telefoni bland flera konkurrerande tjänsteleverantörer som erbjuder hög prestanda till bra pris.

Önskas offert?

Är du kontaktperson i styrelsen för en bostadsrättsförening eller samfällighet och vill ha en offert på din anslutning till Halmstads stadsnät? Skicka e-post till Därefter kontaktar vi dig.

Vad som gäller vid flytt

Ska du som bor i en bostadsrättförening eller har stuga i en stugförening flytta behöver du inte göra någonting mer än att säga upp de tjänster du har hos din tjänsteleverantör. Avtalet som gäller din fiber är skrivet mellan din förening och Halmstads stadsnät, och kräver därför ingen överlåtelse när du säljer din stuga eller flyttar ifrån lägenheten.
Har du köpt en bostad eller en stuga i en samfällighet eller förening och har en aktiverad tjänstefördelare? Då behöver du inte göra någonting mer än att teckna de tjänster du vill ha hos en av våra tjänsteleverantörer. Du hittar tjänsteleverantörerna du kan välja mellan under beställ tjänst.
SÖK PÅ DIN ADRESS