ansluta1

Investera i framtidens teknik


Vi erbjuder både små och stora företag en framtidsteknik utan gränser - allt via en fiber. Med en anslutning till Halmstads stadsnät kan ni uppnå den kapacitet och prestanda som ni behöver i företaget med tillgång till ett stort urval av tjänster. Med en fiberanslutning till oss öppnas vägen ut, sedan är det upp till er att välja vilken/vilka tjänsteleverantörer som ni vill sluta avtal med och hur länge. När ni ansluter er till Halmstads stadsnät så investerar ni i framtidens teknik. Företaget får snabbare Internet, bekväma server- och driftstjänster, backup, lagring, möjlighet att arbeta på distans, (VPN-lösningar), Telefoni med växelfunktioner etc. Gå till Tjänsteguiden för att se vårt utbud.

Det öppna nätet

Halmstads stadsnät ansluter fastigheter till det öppna fibernätet. Om ni äger den fastighet ni arbetar i så gör en intresseanmälan via länken till höger, så hör vi av oss och berättar mer. Om ni hyr lokaler så bör ni kontakta er fastighetsägare för att se om fastigheten är ansluten. Skicka också in en intresseanmälan till oss så kan vi hjälpas åt. Läs gärna mer under respektive kategori.

Hyrd lokal

Om fastigheten är ansluten kan ni kontakta en tjänsteleverantör direkt. Om fastigheten inte är ansluten och ni driver verksamheten i en hyrd lokal så är första steget att tala med er hyresvärd. Be er hyresvärd att fastigheten ska anslutas till Halmstads stadsnät. Vi kontaktar därefter hyresvärden för att se vilka möjligheter som finns. Om det finns intresse till en fiberanslutning så tecknar hyresvärden avtal med oss. Sedan är det upp till er som hyresgäster att välja de tjänster som ni vill teckna och från vilken tjänsteleverantör.

Egen fastighet

Driver ni egen verksamhet i fastigheten och vill ansluta er? Kontakta vår företagssäljare Magnus Sickeldal via mail: så berättar han mer om vad Halmstads stadsnät kan erbjuda ert företag. Är fastigheten redan ansluten, kontakta gärna någon/några av våra tjänsteleverantörer i Tjänsteguiden.
#inlineditbutton