Ta med företaget in i vårt säkra fibernät


Halmstads stadsnät bygger fibernät inom Halmstads kommun. Dagens och framtidens teknik kräver en snabb och säker anslutning och allt fler har behov av effektiva kommunikationslösningar.
Vi erbjuder både små och stora företag en framtidsteknik utan gränser - allt via en fiber. Med en anslutning till Halmstads stadsnät kan ni uppnå den kapacitet och prestanda som ni behöver i företaget med tillgång till ett stort urval av tjänster. Med en fiberanslutning till oss öppnas vägen ut, sedan är det upp till er att välja vilken/vilka tjänsteleverantörer som ni vill teckna avtal med och hur länge. När ni ansluter er till Halmstads stadsnät så investerar ni i framtidens teknik. Företaget kan beställa snabbare internet, bekväma server- och driftstjänster, backup, lagring, möjlighet att arbeta på distans, (VPN-lösningar), telefoni med växelfunktioner etc. Gå till Beställ tjänst för att se utbudet i Halmstads stadsnät.

Små och stora företag

Halmstads stadsnät erbjuder både små och stora företag en framtidsteknik utan begränsningar, allt via en fiber. Via fiberanslutningen kan du använda bredband, ip-telefoni och andra kommunikationstjänster samtidigt utan att de påverkar varandra.

Hyr du lokal?

Om fastigheten är ansluten till Halmstads stadsnät, börja med att ta kontakt med oss. Om fastigheten däremot inte är ansluten, är första steget att tala med din fastighetsägare. Be fastighetsägaren ansluta till Halmstads stadsnät. Om det finns intresse till en fiberanslutning så tecknar fastighetsägaren avtal om en sådan anslutning.

Egen fastighet

Driver ni verksamhet i egen fastigheten och vill ansluta er? Kontakta oss via e-post: så berättar vi mer om vad Halmstads stadsnät kan erbjuda ert företag. Är fastigheten redan ansluten så kontakta gärna någon av våra tjänsteleverantörer under Beställ tjänst.

Vi når fler platser!

Sydlänk är ett samarbete mellan 9 stadsnät som innebär att vi kopplar ihop stadsnäten i södra Sverige och kan därför erbjuda förbindelsetjänster över gränserna. Läs mer på www.sydlank.com

Vad som gäller vid flytt

Ska erat företag flytta? Om ni äger fastigheten behöver ni skriva på ett överlåtelseavtal som vi tillhandahåller, och som ni sedan skickar in till oss. För att få ett avtal att skriva på kan ni kontakta oss via vår kundtjänst på 035-19 29 80, skicka ett mail till eller komma in till oss på Pilefeltsgatan 73.
Hyr erat företag plats i en lokal som ni inte äger och inte har avtal med Halmstads stadsnät behöver ni inte göra något mer än att säga upp de tjänster ni har hos eran tjänsteleverantör. Avtalet som gäller fibern är skrivet mellan fastighetsägaren och Halmstads stadsnät, och kräver därför ingen överlåtelse från er när ni flyttar erat företag.
Har erat företag skrivit avtal med Halmstads stadsnät, men äger inte fastigheten där ni har eran verksamhet? Då behöver ni skriva på ett överlåtelseavtal som vi tillhandahåller, och som ni sedan skickar in till oss. För att få ett avtal att skriva på kan ni kontakta oss via vår kundtjänst på något av ovanstående sätt.
Företagssäljare Mikael Classon
Telefon: 072-531 89 42
E-post:
frontpage6
Läs mer i vår broschyr om möjligheterna med fiber.
GÖR EN INTRESSEANMÄLAN
Skicka in din intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar hur det går till samt lämnar en offert på anslutning till stadsnätet.
ÄGER DU FASTIGHETEN?
HYR DU LOKALER?