Tele2 - Via fiber
299 kr/mån
Engångsavgift
399 kr
Jämförpris 24 mån
Bindningstid
12 månader
Uppsägningstid
1 månad

BREDBAND 100/10 - 299 kr/mån de första 12 månaderna

Tele2_Obegransad_rgb_black-colorPerfekt för dig som är mycket på internet och ofta tittar på film och tv online. Klarar även fler uppkopplade enheter!

Erbjudandet gäller nya kunder hos Tele2. En startavgift på 399 kr tillkommer på Tele2 fasta bredbandsabonnemang. Utrustningen som ingår är en Wi-Fi hub L1 Router(Lån), som kostar 0kr utan fraktavgift.
En månads uppsägningstid. Faktureringsavgift tillkommer med 45 kr/faktura, vilket enkelt undviks genom att teckna e-faktura eller autogiro. 14 dagars ångerrätt. Efter 12 månader gäller ordinarie pris.

www.Tele2.se finner du mer information om aktuella spännande erbjudanden och tillvalstjänster som gäller i din fastighet.
Denna information tillhandahålls av Tele2 Denna information tillhandahålls av Tele2

Om Tele2

Tele2 grundades av affärsmannen Jan Stenbeck 1993, med ambitionen att utmana telemonopolet och göra mobiltelefoni tillgänglig för alla. Idag är vi ett fullservicebolag inom uppkopplade tjänster, med obegränsad mobiltelefoni, kraftfullt bredband och Sveriges största utbud av tv & play. 2021 slogs vi ihop med Com Hem, för att kunna göra dig som kund ännu mer obegränsad med uppkoppling och digitala tjänster. Välkommen att upptäcka mer på tele2.se