Microtec - Via fiber
269 kr/mån
Engångsavgift
299 kr
Jämförpris 24 mån
Bindningstid
1 månad
Uppsägningstid
1 månad
info
Lokal information
Om du har kapaciteten 100 Mbit/s in i fastigheten och köper denna tjänst kommer du inte upp i den hastigheten ifall du har flera enheter uppkopplade samtidigt. De flesta hushåll kan uppgradera till kapaciteten 1000 Mbit/s om de vill. Det är kostnadsfritt att uppgradera sin anslutning, månadskostnaden är fortfarande 125kr/månad inom tätort och 165 kr/månad utanför tätort för villakunder. Kontakta oss för en uppgradering –

100/10 Snabb Privat surf

Logo_Microtec3Internet tjänst från din lokala leverantör med personlig support. Prova oss det lönar sig. Den stabila tjänsten till ett bra pris.
Denna information tillhandahålls av Microtec Denna information tillhandahålls av Microtec
pdf Allmänna villkor
Storlek: 174 Kb

Om Microtec

Microtec i Laholm AB ett familjeföretag som värnar om kunden och är noga att inte lämna ut information. Kunden är det viktigaste vi har och vi stöder med tjänster som man själv vill att saker skall vara. Vårt mål är att göra saker enkelt och det skall bara fungera.
Vi driver företaget i Sverige och betalar avgifter/skatter i Sverige. Stöder svenska lokala föreningar och vårt hjärta är i Landsbygden då vi själva finns mitt i Landsbygden. Vårt kontor ligger i byn Veinge på västkusten en bit utanför Halmstad. Då företaget är privatägt och helt egenfinansierad och har inga externa ägare stannar pengar i bolaget och satsar långsiktigt.
Välkommen du med.