home

Påarp landsbygd

Landsort

Påarp - Möjlighet till fiber

Senast uppdaterad: 31 augusti 11:37
Det är nu dags att fiberansluta område Påarp landsbygd. Halmstads stadsnät bygger ut fiber på landsbygden och nu har turen kommit till fastighetsägare kring Påarp. Fastighetsägare som får möjlighet till en anslutning har fått brev på posten. Vi kommer börja med att projektera. Mer om tidsplaner och hur utbyggnaden kommer gå till får ni på informationsmötet.
Vi tackar för visat intresse på informationsmötet som hölls i början av juli. Där berättade vi om nyttan med fiber och allt du kan använda den till, såsom Internet, TV, Telefoni och kommande tjänster.
På mötet kommer vi att berätta mer om nyttan med fiber och allt du kan använda den till, såsom Internet, TV, Telefoni och kommande tjänster.

Du betalar endast 6 800 kr i anslutningsavgift och då ingår
• grävning på tomt (närmsta väg i enklast yta samt grovåterställning)
• håltagning i yttervägg eller torpargrund
• installation av tjänstefördelare
• ett personligt kundprojekteringsbesök
Projektstart
För att vi ska komma vidare med projekteringen behöver vi få in ditt avtal senast den 15 sept 2017. Hjälp oss gärna att påskynda processen genom att prata med dina grannar och be dem skicka in sina avtal i tid.

Anslut din fastighet nu till ett fantastiskt pris – det blir inte billigare!!

Just nu erbjuder vi en anslutningsavgift på 6 800kr (vid avtal inkomna efter den 15/9 kan vi ej garantera att priset gäller) och 165 kr i månaden i basavgift. Detta gäller för kapaciteten/bandbredden 1000/1000 Mbit/s. Kostnaderna för de tjänster du väljer tillkommer.

Kontaktuppgifter utanför tätort

Senast uppdaterad: 18 september 12:57
Frågor ställer ni till anders.berggren@halmstad.se eller ringer vår kundtjänst på 035-19 29 80.
TypLandsort
#inlineditbutton